Jurek

Kommunikatör med pressinriktning sökes!

Är du en ansvarstagande kommunikatör med erfarenhet från offentlig sektor? Har du minst 3 års erfarenhet som kommunikatör? Har du god vana av att hantera media och presskontakter? Läs då gärna vidare!

 

Vi söker nu en kommunikatör med inriktning press- och mediehantering till vår kund i Gävle. Som kommunikatör kommer du att bistå verksamheten med operativt och strategiskt stöd med fokus på mediehantering. De eftersträvar en integrerad kommunikation där aktiviteter i olika kanaler med olika målgrupper hänger samman och kompletterar.

 

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med kommunikationsplanering med säkrade budskap mot värdegrund, varumärke, helhet och uppdrag samt genomföra beställningar av kommunikationstjänster. I tjänsten igår att planera, genomföra och utvärdera medieinsatser samt övriga kommunikationsinsatser. Du kommer både att arbeta självständigt och i team tillsammans med andra kommunikatörer som tillsammans verkar för att utveckla kommunikationen. Arbetsuppgifterna kommer vara 80% fördelade på media/press och 20% på intern och extern kommunikation. 

 

 

Vem är du?

Du är en erfaren kommunikatör som är trygg i din yrkesroll och gärna bidrar till andras utveckling. Du har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att skapa kontakter och samarbeta. Van att arbeta mot deadlines. Kan se helheten samt har strategisk och operativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

 

• Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdigt

• Erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete under minst 3 år.

• God förmåga att samordna och planera kommunikationsinsatser.

• Erfarenhet av press- och mediehantering samt kommunikationsarbete i olika kanaler såsom webb, trycksaker och sociala medier.

• Kan omsätta och anpassa budskap för olika målgrupper och har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

• Meriterande om du har erfarenhet från offentlig sektor sen tidigare

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% med start omgående och löper 6 månader framåt med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund med placering i Gävle. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius via mail på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Gävle

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 23 april

Kategorier : Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör med pressinriktning sökes!