Jurek

Kommunikatör internkommunikation till Martin & Servera

Martin & Servera-koncernen består av 17 bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera AB är moderbolaget som samlar centrala funktioner som strategiskt och operativt stöd för de olika verksamheterna. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö. Nu söker vi en Kommunikatör med ansvar för interkommunikation till vårt kontor i Årsta.

 

Den interna kommunikationen är högt prioriterad i Martin & Servera-gruppen och är centrerad kring vårt prisbelönta koncernintranät Navet. Genom att information finns tillgänglig på ett bra sätt sparar vi mycket tid som vi kan spendera på att utveckla verksamheten i stället. Genom ett levande nyhetsflöde berättar vi koncernens pågående historia och bygger vår företagskultur. Som vägvisare för den interna kommunikationen har vi koncernens övergripande affärsstrategi, där bland annat samarbete, attraktiv arbetsgivare och god kraft i samhället är viktiga beståndsdelar.

 

Som kommunikatör för den interna kommunikationen i Martin & Servera-gruppen arbetar du med det redaktionella arbetet på vårt koncernintranät. Det innebär planering och arbete med redaktionellt innehåll, uppdateringar av sidor, hålla ordning och reda i innehållsstrukturen, leda en förvaltningsorganisation med lokalredaktörer på olika orter och bolag och vara intern support för redaktörer.

 

Om intresse finns kan det också ingå ett delansvar för Martin & Servera-gruppens LinkedIn-konto.

 

Rollen rapporterar till koncernkommunikationschefen och tillhör kommunikationsavdelningen i Martin & Servera AB.

 

Krav för rollen

• Mycket säker skribent och även vana av bild och film.

• Vana av publiceringsverktyg, som exempelvis Episerver eller SharePoint.

• Gärna erfarenhet av bild- och filmredigeringsverktyg, exempelvis Photoshop och Adobe Premiere.

 

Meriterande

• Arbetat som internkommunikatör i en större och mer komplex organisation

• Erfarenhet av att stötta ledare och ledning i förändringskommunikation

• Erfarenhet av att vara beställare/produktägare gentemot webbyrå i utveckling av webbplatser/intranät

 

Vi erbjuder

• Chansen att få fortsätta utveckla Sveriges bästa intranät. Navet är nominerat tre gånger i Web Service Award – och har vunnit två gånger - för att användarna gillar det och använder det.

• Flexibilitet vad gäller hemarbete och kontorsjobb.

• Vara en del av en kommunikationsavdelning som har ett helhetsansvar för all intern och extern kommunikation i Martin & Servera-gruppen. Du får högst kompetenta kollegor, som du kan bolla med, kan lära av och som du själv kan lära ut till.

 

Din ansökan

Rollen som Kommunikatör för intern kommunikation hos Martin & Servera är ett konsultuppdrag under 6 månader med start så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jurek Marketing & Communication, Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se, eller Anna Carlsson, anna.carlsson@jurek.se. Vi går igenom ansökningar löpande så välkommen att söka via länken nedan.

 

Om Martin & Servera

Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Vi drivs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör internkommunikation till Martin & Servera