Jurek Bemanning

Kommunikatör 50% till myndighet i Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till mindre myndighet i centrala Stockholm söker vi nu en kommunikatör på 50%. Uppdraget omfattar halvtid med start 2018-04-16, gärna tidigare, och löper till och med 2019-03-31 med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom internt kommunikationsarbete på operativ nivå och som kan planera och genomföra kommunikationsinsatser gentemot interna målgrupper. Detta inkluderar att självständigt och serviceinriktat inom ramen för uppdraget söka information, intervjua personer och sammanfatta information för att producera artiklar, presentationer och annat kommunikationsmaterial rörande organisationen, interna projekt eller andra interna processer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna infattar:

  • Skriva, redigera och publicera interna texter på svenska och engelska och vid behov översätta mellan de olika språken
  • Göra intervjuer med myndighetens medarbetare eller gäster på svenska och engelska, riktade till en intern publik
  • Söka och sammanfatta information rörande organisationen, interna projekt eller andra interna processer på ett enkelt och lättförståeligt sätt
  • Sätta samman informationsmaterial i dokument eller Power Point, inklusive formgivning av dessa
  • Redigering av film, textning och ljud, främst i Adobe Premiere Elements
  • Utforma inbjudningar till personalmöten
  • Fotografera och redigera bilder
  • Ladda upp bilder i bildbank och på Youtube

Som internkommunikatör kommer du att arbeta tillsammans med myndighetens två rådgivare inom intern kommunikation. Du förväntas kunna arbeta självständigt och snabbt, ta emot instruktioner och fatta egna beslut inom ansvarsområdet samt ta egna initiativ för att slutföra uppgifter.  I uppdraget ingår att ta kontakt med kollegor och gäster inom och utom Sverige, att kunna fatta självständiga beslut och prioritera bland arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor på myndigheten.

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk examen i media- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Du ska ha minst tre års arbetslivserfarenhet som kommunikatör samt ha erfarenhet från liknande arbete. Du kan arbeta självständigt med Microsoft Office och Adobe Premier Elements. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Stor del av arbetet kommer att utföras på engelska.

Du erbjuds

Ett uppdrag på 50% som kommunikatör på mindre myndighet i centrala Stockholm. Tjänsten är på halvtid med start 2018-04-16, gärna tidigare, och löper till och med 2019-03-31. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli visstidsanställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan med CV som beskriver vilka uppdrag du genomfört, i vilken roll samt uppdragets omfattning och tidsperiod, så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kommunikatör 50% till myndighet i Stockholm