Jurek

KICKS söker Head of Legal & Compliance

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Man söker nu sin första Head of Legal & Compliance i en central och strategisk roll!

 

Arbetsbeskrivning

Som Head of Legal & Compliance ansvarar du för bolagets legala frågeställningar. Rollen är bred och innefattar både högt och lågt, och du fungerar som ett stöd till bolaget i alla olika typer av juridiska frågor som kan dyka upp. Det kan handla om allt från upprättande och förhandling av kommersiella avtal (fr a i relation till inköp), dataskydd samt vissa lokalhyresfrågor, till bolagsrätt och övrig corprorate governance samt försäkring och skadeståndsfrågor. Förutom att du arbetar operativt med de frågor som löpande dyker upp är du också med och utformar rutiner för hur bolaget ska hantera sina legala frågeställningar och säkerställa legalt stöd.

 

Bolaget sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och du rapporterar till bolagets CFO. Rollen har i dagsläget en direktrapporterande.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad svensk juristexamen har arbetat ett par år på advokatbyrå, och för att lyckas i rollen tror vi att du också har erfarenhet av en roll som bolagsjurist. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och särskild erfarenhet av kommersiella avtal och gärna också dataskydd. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en pragmatisk jurist som är van att hantera och bedöma risker, du är driven, orädd och tar gärna egna initiativ. Du är van att prioritera och sortera och göra relevanta riskavvägningar. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt varför det är viktigt att du har stor kommunikativ förmåga och har mycket lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och är en riktig problemlösare!

 

Du erbjuds

Då rollen är ny kommer du få stora möjligheter att påverka hur den utformas och är du rätt person kommer du ges stora förutsättningar att växa i takt med bolaget! Du erbjuds en central och strategisk roll på ett växande retail-bolag med goda värderingar och hållbarhetstänk. Läs gärna mer om bolagets arbete på LinkedIn, https://www.linkedin.com/company/kicks-kosmetikkedjan-ab/mycompany/?viewAsMember=true

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar KICKS med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

 

Om verksamheten

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö. KICKS är en del av Axel Johnson-koncernen.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb KICKS söker Head of Legal & Compliance