Jurek Bemanning

Key Account Manager till Jurek

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för tredje året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en KAM till vårt Stockholmskontor. Teamet består av fyra kollegor och du rapporterar till Sales Manager för KAM.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
I rollen som Key Account Manager på Jurek kommer du sälja kvalificerade rekryterings – och bemanningstjänster till större företag och organisationer. Initialt blir din uppgift att vinna förtroendet hos flertalet större, gärna nationella kunder, och vi söker dig som vill vara med och bidra till Jureks utveckling. Vårt arbetssätt präglas av ett nära samarbete med konsultcheferna samt rekryteringskonsulterna då vi tillsammans bildar oslagbara team. Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och har kontinuerligt individuella och gemensamma tävlingar för att nå våra mål. Du kommer att få individuellt stöd av försäljningschefen och respektive teamledare för att komma igång med dina möten och affärer.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen samt har någon form av relevant eftergymnasial utbildning. Du har minst 5 års försäljningserfarenhet inom B2B där tjänsten innehållit både uppsökande försäljning och merförsäljning mot befintlig kund.

För att passa i denna roll ser vi att du är en strukturerad och självgående person som alltid levererar god service med hög kvalitet. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet och är van att arbeta strukturerat i CRM-system.
• Arbetar med målmedvetenhet mot högt uppsatta mål.

Du erbjuds
Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Du erbjuds en bra fast marknadsmässig lön med ett mycket attraktivt provisionssystem. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Key Account Manager till Jurek