Jurek Bemanning

Key Account Manager sökes till Alphabet, en del av BMW Group

Vill du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Sweden? Alphabet, en del av BMW Group, söker nu en Key Account Manager till deras team i Sverige!

Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke. Det är en intressant och utmanande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

Brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer, har ett intresse för bilar och vill vara med och utveckla affären hos Alphabet? Då kan detta vara rollen för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för att etablera och underhålla långsiktiga relationer med några av Alphabet viktigaste kunder. Detta innefattar primärt befintliga, men även nya, kunder som du bistår med förstklassig service och expertis inom leasing. Du arbetar självständigt men tillhör en grupp om totalt nio personer. Rollen är bred, varierad och utmanande och kommer innebära många kontaktytor, såväl internt som externt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

* Vägleda inom företagets policy för kunder och medarbetare.
* Arbeta med kundrapportering och bistå kunderna efter behov.
* Dagligen arbeta med bemötande av kunder där du skapar kontakt med såväl befintliga som nya kunder för att skapa långsiktiga relationer.
* Vara en central och rådgivande funktion både internt och externt.

Du förväntas ha en tät dialog med våra kunder – både över telefon samt genom kundbesök och en del resor, primärt över dagen, förekommer.


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av kvalificerad försäljning alternativt kundvård. Du har tidigare erfarenhet av leasing- eller bilbranschen, med en god förståelse för branschen i sin helhet. Vi tror att du i grunden har en eftergymnasial utbildning, sannolikt inom ekonomi eller motsvarande. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och då främst Excel. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är något vi värderar högt till denna roll! Vi söker dig som är engagerad och drivande i ditt arbete och som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Du har ett rådgivande förhållningssätt och motiveras av att skapa långsiktiga relationer tillsammans med dina kunder. För att bli framgångsrik i rollen är det centralt att ha ett strukturerat arbetssätt och en god administrativ förmåga.

Är det dig vi söker?Du erbjuds

Du erbjuds en plats på ett av Europas mest expansiva billeasingföretag där du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Här kommer du få vara med och påverka, utveckla och bidra till att skapa ännu bättre lösningar för Alphabets kunder.

Detta är en tillsvidareanställning på heltid och rollen är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym samt regelbundna träningspass.

I denna rekrytering samarbetar Alphabet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!


Område:

Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Key Account Manager sökes till Alphabet, en del av BMW Group