Jurek Bemanning

Juriststudent/Paralegal sökes för deltidsuppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en juriststudent/paralegal för omgående start för ett deltidsuppdrag om ca 50 %. Där du kommer tillhöra företagets legala funktion. Rollen är bred och du kommer huvudsakligen arbeta som projektkoordinator i ett internt projekt samt agera som ett juridiskt administrativt stöd för avdelningen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Supportera projektledaren i diverse koordineringsuppgifter
- Koordinera projektmedlemmars input till leverantörer
- Strukturera och koordinera diverse projektmaterial, data och information
- Utveckla presentationer i projekten

Vem är du?

Vi söker dig som studerat juridik alternativt studerat till paralegal. Du har erfarenhet av arbete i projektform och du är kunnig i MS Office-paketet.
Som person är du noggrann, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ och du trivs med att ge förstklassig service och hjälpa andra. Samtidigt som du tycker om att arbeta administrativt.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll där du kan utvecklas och få arbetslivserfarenhet inom det juridiska området på ett stort spännande företag beläget i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till och med juni 2018, vilket innebär att du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta ute hos vår kund.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig konsultchef Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 031 - 712 83 44.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Maria Holmberg
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juriststudent/Paralegal sökes för deltidsuppdrag