Jurek Bemanning

Juriststudent till bemanningsföretag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en juriststudent som vill arbeta extra cirka 2 dagar i veckan med att bistå kring upphandligsarbete. 

Dina arbetsuppgifter innefattar följande:

- Hjälpa till att skriva anbud i offentliga upphandlingar gällande bemanning av personal.
- Ta fram miljöpolicy samt policy kring kvalitetsledning och andra policys som krävs vid anbud i offentliga upphandlingar.
- Avlasta i upphandlingsarbete.

Till en början kommer du arbeta på kontoret i Solna för att sedan få möjlighet att arbeta hemifrån och sköta det på distans med hjälp av e-post och telefonkontakt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är juriststudent. Det är meriterande om du har läst LOU- Lagen om offentlig upphandling, men inget krav. Som person är det viktigt att du är noggrann, ambitiös och plikttrogen. Då du kommer arbeta mycket självständigt är det viktigt att du är ansvarsfull.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer ha möjlighet att själv styra ditt arbete. Du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund samt hemifrån. Kunden sitter i trevliga lokaler i Solna. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juriststudent till bemanningsföretag