Jurek Bemanning

Juristkonsult till spännande vikariat på 8 månader

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en driven som vill arbeta i en bred roll inom en spännande organisation. I denna roll kommer du främst att arbeta med hyresavtal, hyresförhandlingar, entreprenadrättsliga frågor, kommersiella avtal och föreningsrättsliga frågeställningar. Du kommer ha flera jurister till kollegor och rapportera till chefsjuristen. Detta är ett konsultuppdrag på ca 8 år fr.o.m. juni 2019.


Vem är du?

Du har en juristexamen och några års erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller bolag inom de områden som beskrivits ovan. Som person är du prestigelös, pragmatisk, ansvarsfull och socialt kompetent. Du är självgående i ditt arbete och kan identifiera risker men lämna beslutet till affären.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll i en spännande organisation.


Om verksamheten

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning - ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.
Välkommen med din ansökan!
 

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes SmedbergAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juristkonsult till spännande vikariat på 8 månader