Jurek

Juristassistent till uppdrag på Kungsholmen!

Vi söker nu för kunds räkning dig som har möjlighet att komma in på ett kortare uppdrag som juristassistent/paralegal på Kungsholmen!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som juristassistent/paralegal kommer du arbeta i en bred roll där du i huvudsak kommer arbeta tätt tillsammans med chefjuristen och stötta henne i olika delar.

Rollen innebär ett omväxlande arbete, främst på svenska men också på engelska.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som juristassistent eller paralegal. Du är i grunden en självgående person som snabbt kommer in i nya sammanhang och arbetsuppgifter.

Du är strukturerad och ansvarstagande samt att du trivs med att ha parallella arbetsuppgifter som kan behöva omprioriteras löpande.

 

 

Om anställningen

Detta är en konsultlösning under minst tre månader med start omgående, du kommer vara anställd hos Jurek men arbeta hos vår kund som sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Du kommer arbeta både hemifrån men också från kontoret några dagar i veckan.

 

För frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Om Jurek

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Juristassistent till uppdrag på Kungsholmen!