Jurek Bemanning

Juristassistent till spännande bolag i Solna!

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av administration alternativt en bakgrund som juristassistent. Vill du arbeta på en spännande arbetsplats och ta dig an en ny utmaning? Då kan detta uppdrag vara något för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som juristassistent är du bolagsjuristens högra hand. Arbetsuppgifterna kan innefatta allt från kontakt med myndigheter, hantering av affärskorrespondens, upprättande av avtal och andra juridiska dokument samt skriva PM. Kontoret är lokaliserat i Solna och uppdraget är med start omgående.

Vi tror att du har erfarenhet som juristassistent alternativt arbetat med avtals/kontraktsadministration. Du är strukturerad, initiativrik och positiv. Du är van att arbeta självständigt men är samtidigt kommunikativ och har en god social kompetens. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående och kommer pågå under initialt tre månader, med chans till förlängning.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juristassistent till spännande bolag i Solna!