Jurek

Juristassistent till Setterwalls

Har du tidigare erfarenhet från konsultbransch, professional services eller motsvarande? Lockas du av att arbeta på en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer? Vi söker dig som vill bli en del av Setterwalls assistentteam och få en nyckelroll, härliga kollegor och en spännande utvecklingsresa.

 

Arbetsuppgifter

Som Juristassistent kommer du att ha en nyckelroll i Setterwalls assistentteam och vara med och leda arbetsfördelning samt ansvara för viktiga projekt. Du kommer att arbeta i en utvecklande roll, i en dynamisk och professionell miljö med varierande uppgifter på en av Sveriges mest framgångsrika affärsjuridiska advokatbyråer. Du kommer tillhöra ett team bestående av assistenter, jurister och övrig administrativ personal där du har många kontaktytor.

 

Ditt arbetsfält är brett och ger plats för stort eget ansvar och en möjlighet att engagera sig i många spännande utmaningar och projekt. Du kommer att säkerställa och ta ansvar för att assistentteamet arbetar på ett framgångsrikt sätt och blir ett viktigt stöd för dina assistentkollegor. Utöver detta är förekommande arbetsuppgifter bland annat regelbundna kontakter med myndigheter och klienter, ärenderegistrering innefattande penningtvättskontroller, avtalsskrivning, formateringar, sammanställning och strukturering av material i både fysisk och digital form, olika typer av bokningar samt andra administrativa göromål.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en god känsla för service och är administrativt skicklig. Du har tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete från advokatbyrå, professional services, annan konsultverksamhet eller motsvarande. Du har ett intresse för juridiska frågor och behärskar Office-paketet obehindrat. Du är flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en professionell miljö, tar stort ansvar för både din och gruppens framgång och är proaktiv. För dig kommer ordning och struktur naturligt och du förstår vikten av att leverera hög kvalitet i allt du gör. Som en del av Setterwalls assistentteam kommer dina dagar bestå av både individuellt arbete och samarbete med övriga assistenter. Du kommer till en grupp som präglas av nära samarbete varför det är viktigt att du också vill vara med och bidra till den starka teamkänslan i gruppen.

 

Du erbjuds

En spännande roll på ett framgångsrikt bolag där man värdesätter sina medarbetare och erbjuder bra förmåner och roliga aktiviteter. Setterwalls är en av Sveriges äldsta advokatbyrå. Vår historia går så långt tillbaka som till 1878 då juristerna Nils Setterwall och Oscar von Koch köpte "Advokatföreningen, Juridisk Affärsbyrå" i Stockholm. Idag är vi över 315 drivna medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Setterwalls lever vi vår värdegrund och det innebär att vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Vi är ett Setterwalls som håller i längden. Värdegrunden genomsyrar vår kultur och vårt arbetssätt och innebär att vi tar ett långsiktigt och hållbart ansvar att alltid ge våra klienter den mest högkvalitativa rådgivningen samtidigt som vi förstår deras verksamhet och löser deras utmaningar. I varje situation. Varje dag. Oavsett i vilken position vi verkar.

 

I den här processen samarbetar Setterwalls med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Juristassistent till Setterwalls