Jurek Bemanning

Juristassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå

Vi söker nu en assistent till ett av våra juristteam. Vår byrå präglas av en professionell, ambitiös och familjär anda där vi alla ställer upp för varandra, arbetar hårt och har kul tillsammans på vägen. Vi är omkring 50 medarbetare som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.


Arbetsbeskrivning

I rollen som juristassistent hjälper du ditt team med diverse administrativa sysslor, t ex att lägga upp ärenden och göra jävskontroller, hantera uppdragsbekräftelser och ta fram rättsskyddsframställan samt sköta diverse expedieringsjobb. Vidare hjälper du till med informationssökning kring ärenden, bokar förhandlingar samt arkiverar ärenden. Du assisterar även ditt team med resebokningar, diverse klientkontakter, renskriver protokoll vid klientmöten etc. Vi ser mycket positivt på att du tar egna initiativ och möjligheter att forma rollen efter dina idéer är goda.


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande tjänst och som gärna har arbetat inom Professional Services eller affärsjuridisk advokatbyrå. Du bör ha goda kunskaper inom Office Programmen, speciellt Word och du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. En del korrekturläsning förekommer varför du behöver ha god språklig förmåga och vara noggrann och van att granska texter. Vi arbetar i Office 365.


Personlighet

Vi söker dig som är utåtriktad och social, som är stolt över att vara assistent och som trivs i samarbete med andra samtidigt som du har vana att arbeta självständigt. Du har god kommunikativ förmåga och ett öga för detaljer. För att passa in i vår kultur är du en teamperson med hög servicenivå. Du är van att prioritera och planera samtidigt som du har en flexibel inställning och är van vid en föränderlig miljö där ändringar sker med kort varsel. Vi värdesätter att du har en öppen och ödmjuk attityd och är du en aktiv person som gillar att utmana dina kollegor även i träningskläder är det ett stort plus.

För mer information om Lindskog Malmström, se
www.lmlaw.se


Ansökan

Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare så snart som möjligt. Så vill du bli en del av vårt trevliga gäng och känner igen dig i ovanstående är du varmt välkommen med din CV och personliga ansökan snarast möjligt då urval kommer att ske löpande från start. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast möjligt dock senast i början av september. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Waering på Jurek.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Susanne WaeringAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : Igår

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juristassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå