Jurek Bemanning

Juristassistent till Baker McKenzie

Om verksamheten
Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik.


Vi är ett sammansvetsat team på ca 80 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

 

 

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en juristassistent som kommer att tillhöra byråns M&A team. Du kommer att sitta på Baker McKenzies Stockholms kontor beläget i centrala Stockholm.


I din roll kommer du att hjälpa och stötta M&A teamet på bästa sätt, detta genom att assistera kundens jurister och delägare. Arbetet kommer att innebära kontakt med andra kontor inom Baker McKenzies globala nätverk samt med klienter.

 

 

Vanliga arbetsuppgifter;
- registrering av nya klienter och ärenden
- företagsresearch, skapa PowerPoint presentationer och viss fakturering
- korrekturläsning och redigering av avtal och dokument
- administration och korrespondens kring klienter, ärenden och interna projekt
- kalenderhantering
- koordinera möten och resor
- ansvara för annan förekommande administration eller ad hoc- uppgifter

 

 

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen, gärna med ekonomisk eller internationell inriktning samt någon som har minst något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du bemästrar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, detta då byråns verksamhet är utpräglat internationell.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och ordningsam. Du är av en prestigelös natur, har ett eget tänk och vågar ta för dig, allt med en ödmjuk touch. Du sprider energi omkring dig och bjuder gärna på dig själv. Vidare är du van med högt tempo och du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt, detta är något som driver dig. Slutligen brinner du för serviceyrket, av att ge god service och av att samarbeta med andra.

 

 

Du erbjuds
En utmanande, varierande och spännande roll i ett internationellt företag. Detta i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Kontoret är beläget i fina lokaler i Stockholm city. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska).

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 22 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juristassistent till Baker McKenzie