Jurek Bemanning

Juristassistent sökes till Advokatfirman Delphi

Juristassistent sökes till Advokatfirman Delphi

Om Delphi

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt, vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Vi på Delphi arbetar nära våra klienter. Många av våra klienter ser oss som sin naturliga affärsrådgivare och en självklar del av sin organisations beslutsstöd. Vi har förmåga att snabbt sätta oss in i klientens situation för att ge juridisk rådgivning av högsta kvalitet, rådgivning som alltid är affärsmässigt relevant. Att komma i kontakt med nya företag, sätta oss in i olika branscher och att lära känna nya personer är något vi tycker mycket om. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Hos oss har vi ett gott samarbetsklimat, nära till skratt och en genuin önskan att hjälpa varandra och våra klienter. Att vi tilldelats priset Årets Advokatbyrå tre år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som ett kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter.

Arbetsbeskrivning

Till Advokatfirman Delphi i Malmö söker vi nu en duktig juristassistent! Konsultuppdraget omfattar heltid med start omgående och pågår i 4 veckor med eventuell förlängning. I rollen som juristassistent ingår du i ett team med tre andra där dina arbetsuppgifter kommer variera från högt till lågt.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Administrativa uppgifter
  • Resebokningar
  • Utläggs och reseräkningar
  • Ärendeuppläggning med jävskontroll                 
  • Dokumenthantering
  • Fakturering
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter som juristassistent

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad utbildning som juridisk assistent, annan eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet gärna från en annan byrå. Du är flytande såväl i svenska som engelska i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Word,Excel och Power Point.

Som person är du social, ödmjuk och lättsam. Din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har hög integritet och har stor förståelse för den sekretess man dagligen arbetar med i en verksamhet som denna. Vidare är du flexibel och kan omprioritera snabbt vid behov och arbetar både strukturerat och organiserat.  Arbetet kräver ett stort mått av noggrannhet och detaljsinne.

Du erbjuds

Ett uppdrag hos vår kund Advokatfirman Delphi i Malmö. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och som kommer pågå i 4 veckor med eventuell förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juristassistent sökes till Advokatfirman Delphi