Jurek

Jurist till rollen som rekryteringskonsult

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en kvalitét? Ta då chansen för nu har vi en spännande ledig tjänst inom vårt specialistområde LAW.

 

Arbetsbeskrivning

På Jurek har vi en stark tro om att specialister är bäst på att tillsätta specialister. Vårt specialistområde Jurek LAW fortsätter växa och därför söker vi nu dig som är jurist men som egentligen brinner mest för att arbeta med människor och relationer. Kanske känner du att det finns annat du skulle vilja göra men samtidigt bidra med din juristbakgrund? Som rekryteringskonsult inom LAW får du göra just det, arbeta i en affärsnära roll där du hela tiden bygger relationer med både företag och kandidater, samt verkar för att både företag och kandidater ska hitta sin perfekta match.

 

I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen såsom att upprätta kravprofiler, skapa annonser, genomföra kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder och hanterar flera rekryteringsprocesser parallellt.

 

Våra uppdrag kommer framför allt in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom juridik samt flera års arbetslivserfarenhet i rollen som jurist. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både byrå och större bolag samt har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden. Har du även tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller konsultbranschen är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi gärna att du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös och närvarande. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person med hög ambitionsnivå som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av våra kunder är internationella behärskar du förutom svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

 

Sist men inte minst är du en trevlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla är med och bidrar till en glädjefylld arbetsplats.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en specialistroll som rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Du blir en del av en expansiv organisation med korta och snabba beslutsvägar och välkomnas till en företagskultur som präglas av driv, engagemang, egna initiativ, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Kungsgatan 17 i centrala Göteborg men kommer till sommaren flytta till det attraktiva Våghuset vid Järntorget.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

V. 52 & 1 Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707–369 359 eller per mejl johanna.kalered@jurek.se

 

V. 2 och framåt Gruppchef Rekrytering Maria Holmberg på 0760–026920 eller maria.holmberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt specialistområde LAW med placering i Göteborg.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag drygt 100 medarbetare internt och har ca 270 konsulter.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 december

Kategorier : HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurist till rollen som rekryteringskonsult