Jurek Bemanning

Jurist till näringslivsorganisation (konsultuppdrag)

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult med några års juridisk erfarenhet av juridisk rådgivning. Du kommer främst att arbeta med rådgivning till organisationens medlemmar.

Omfattning: 100%
Uppdragslängd: 1 år
Start: Januari 2020, eller enligt överenskommelse
Placering: Stockholm


Din profil

Du har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat med arbetsrätt, hyresrätt, allmän affärsjuridik – eller avtalsrätt, men din personlighet är viktigast. Som person är du proaktiv, social, initiativtagande och lösningsorienterad.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes Smedberg

 


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist till näringslivsorganisation (konsultuppdrag)