Jurek

Jurist till Intertrust Group´s affärsområde Depositary Services

Intertrust Group är ett globalt bolag med 4000 anställda som säkerställer att företag lyckas med sina affärer genom att tillhandahålla juridisk och finansiell expertis bland komplexa regler i ständig förändring. Nu söker Intertrust Group en jurist till sitt affärsområde Despositary Services som agerar förvaringsinstitut åt alternativa investeringsfonder i Sverige. Som jurist på Intertrust Group erbjuds du en varierad vardag där du tillsammans med ditt team varje dag säkerställer att investerares intressen tillvaratas. 

 

Är du en jurist med intresse för den finansiella sektorn i allmänhet och fondbolag i synnerhet, som vill ha ett ansvarsfullt arbete med spännande klienter? Då är detta rollen för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning 

Inom Depositary Services agerar Intertrust Group förvaringsinstitut åt alternativa investeringsfonder som investerar i varierande tillgångsslag som exempelvis private equity och fastigheter med flera. Rollen som jurist hos oss innebär att du kommer arbeta med den viktiga och lagstadgade granskning som tillkommit för att säkra en hög investerarskyddsstandard.

 

Du kommer bland annat att granska, analysera och verifiera M&A dokumentation, finansiella rapporter och NAV-beräkningar för att säkerställa att dessa överensstämmer med relevant fonddokumentation, avtal och lagstiftning. Tjänsten innebär även att du har en självständig kontakt med klienter, ett nära samarbete med kollegor inom bolagets övriga professioner t.ex. våra fondförvaltare och dessutom får du en möjlighet att få vara med och arbeta med affärsutveckling och marknadsföring av affärsområdet.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med en examen inom juridik och ca 3–5 års arbetslivserfarenhet med särskild inriktning på bolagsrätt, från företrädesvis fondbolag, fastighetsbolag, bank eller övrig finanssektor. Det är meriterande om du även har kunskaper i och intresse för företagsekonomi. 

 

Du har ett stort intresse för finansbranschen och finansfrågor, du är van att självständigt driva flera processer samtidigt, tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du resultatdriven, självgående och har hög integritet. Du har naturligt ett coachande förhållningssätt och gillar att dela din kunskap. Vi ser även att du har en bra analytisk förmåga, är noggrann och serviceinriktad. Din förmåga att arbeta självständigt är av yttersta vikt, samtidigt ska du dela vår inställning att teamets framgång lika viktig som din egen.

 

 

Du erbjuds 

Hos oss på Intertrust Group får du goda möjligheter till kompetensutveckling och du får arbeta inom en snabbrörlig och internationell organisation i ständig utveckling. Intertrust Group har mer än 4000 anställda i 30 länder inom Europa, USA, Asien och Mellanöstern. Vårt Stockholmskontor är beläget centralt i en av Hötorgsskraporna, vi har många sociala aktiviteter och en stark teamkänsla. Vi erbjuder en flexibel vardag som passar just din livsstil och där du själv sätter upp mål för hur du vill utvecklas och växa hos oss. Vi har bra förmåner och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

 

 

Din ansökan 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. Vänligen notera att ansökningar inte tas emot via mail.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Intertrust Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81 alternativt catarina.isaksson@jurek.se

 

 

About us

At Intertrust Group our 4,000 employees are dedicated to providing world-leading, specialized administration services in over 30 jurisdictions. This is amplified by the support we offer across our approved partner network which covers a further 100+ jurisdictions.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurist till Intertrust Group´s affärsområde Depositary Services