Jurek Bemanning

Jurist till Diskrimineringsombudsmannen

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning

Är du utbildad jurist och vill arbeta med viktiga samhällsfrågor? Till Diskrimineringsombudsmannen söker vi nu en jurist. Konsultuppdraget omfattar heltid med start i mitten av juli 2019 och pågår fram till december 2019, med möjlighet till förlängning. DO är placerade i Solna med goda förbindelser. Du kommer huvudsakligen att utreda olika tillsynsärenden avseende arbetsgivares förebyggande och främjande arbete för att motverka diskriminering.


Vem är du?

Vi söker dig med akademisk examen från juristlinjen eller juristprogrammet, och med minst ett års erfarenhet av juridiskt arbete. Vidare har du även goda kunskaper i MS Office. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillsynsarbete samt att föredra ärenden och skriva beslut. Det är även meriterande om du har kunskaper inom mänskliga rättigheter, EU-rätt och diskrimineringsjuridik.

Det är viktigt att du kan analysera och bedöma komplex information och snabbt sätta in dig i nya sakområden. Du är självgående och kan arbeta självständigt. Du kan samarbeta väl med andra och är lyhörd, lösningsorienterad och prestigelös.


Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av juli 2019 och fram till december 2019, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida 
www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén
kajsa.liden@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist till Diskrimineringsombudsmannen