Jurek Bemanning

Jurist med stort intresse för Bolagsrätt sökes till MCL

MCL som ingår i koncernen ATS Finans, Spotlight Stockmarket och Sedermera fondkommission söker dig som brinner för bolagsrätt!

Om MCL:

Vill du vara en del av koncernen ATS Finans, Spotlight Stock Market och Sedermera Fondkommission? Då är tjänsten som Jurist hos MCL något för dig!

Som jurist hos oss ingår du i ett drivet team av jurister med olika bakgrund och erfarenheter. Vi erbjuder dig en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i aktiemarknadens centrum tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I rollen kommer du att arbeta med värdepappers-, börs- och aktiebolagsrättsliga frågeställningar, i många fall rättsutredningar, men även sedvanlig corporate finance-relaterad juridik.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med flera spännande juridiska frågeställningar hänförliga till MCL:s verksamhet. Tjänsten innebär således en möjlighet att få vara med i olika ärenden och projekt och få insyn i juridiken som styr en finansiell rådgivare genom Sedermera Fondkommission och en marknadsplats genom Spotlight Stock Market, vilka ingår i samma koncern som MCL. Du kommer bland annat att arbeta med kommunikation med företrädare för olika bolag, aktieägare och börsmedlemmar samt vara delaktig i rättsutredningar inom börs- och aktiebolagsrätt.

Arbetet kommer även att inbegripa ärenden av avtalsrättslig karaktär bland annat i form av upprättande av avtal och tolkning av avtal samt deltagande vid olika avtalsförhandlingar. Du kommer dessutom att få möjlighet att arbeta med emissionshantering för både börsnoterade bolag och bolag som står inför notering samt bistå med regelefterlevnad och intern styrning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har juristexamen men framför allt en verkligt engagerad och driven personlighet! Hos oss på MCL gillar man högt tempo och ambitiösa anställda där hårt arbete premieras! Här har man tagit byråvärlden till nästa steg och söker därmed anställda som brinner för kreativitet och som känner sig stolta över MCL:s ledord trygghet och nytänkande. Du är en god kommunikatör både i tal och skrift, på både svenska och engelska. Du har stort intresse för näringslivet och värdepappersmarknaden. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta mot gemensamma mål men som också kan axla eget ansvar. Du har 1-3 års arbetslivserfarenhet som jurist, gärna med erfarenhet av bolagsjuridik. Erfarenhet från arbete på Finansinspektionen eller värdepappersinstitut är särskilt meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från årsstämmor, både i privata och börsnoterade bolag.

Om du är tingsmeriterad, har studerat ekonomi eller fördjupningskurser inom värdepappers-, börs- eller aktiebolagsrätt är detta också meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds:

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att arbeta på hög nivå och utvecklas i en positiv och snabbrörlig arbetsmiljö! Du erbjuds generösa förmåner och du kommer att få ta del av en arbetsplats där det är högt i tak. Du kommer att sitta i moderna lokaler på Stortorget i Malmö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kommer att inledas med en provanställning.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar MCL med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 22 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist med stort intresse för Bolagsrätt sökes till MCL