Jurek Bemanning

Juridisk handläggare till statlig myndighet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu handläggare inom skuldsanering. Arbetet innebär att ge överskuldsatta personer balans i sin ekonomi samtidigt som fordringsägarna får största möjliga betalning. Som handläggare kommer du att fatta beslut i enskilda ärenden och kunna på ett lättförståeligt sätt att förklara innebörden och konsekvenser av fattade beslut såväl skriftligen som via telefon. Arbetet kommer att innebära externa kontakter med sökande, borgenärer, budget- och skuldrådgivare samt diverse andra myndigheter.

Du kommer att ingå i ett team om cirka 10 personer som leds av en handledare.

Du kommer att arbeta varierat där några av dina arbetsuppgifter kommer att innebära:

- Självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
- Utarbeta förslag och beslutsunderlag
- Planera och följa upp ärenden samt fatta beslut i mindre ärenden
- Avrapportera utredningsärenden och ge förslag på beslut
- Genomföra och följa upp aktiviteter

Vem är du?
Vi söker dig med en Juristexamen och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Vi ser gärna att du har minst två månaders erfarenhet av att arbete med juridiska arbetsuppgifter på myndighet, juridisk byrå, tingsrätt eller liknande i form av ärendehantering, utredning och/eller beslutsfattande, juridisk rådgivning, upprättat enklare avtal eller inlagor m.m. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med handläggning av skuldsaneringsärenden.

Du har goda kunskaper i MS Office eller liknande samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker dig med en positiv attityd och en god förmåga att etablera goda relationer som skapar en god stämning runt omkring dig. Det är viktigt att du är van vid att arbeta med flera uppgifter samtidigt, se samband och konsekvenser samt självständigt kunna dra slutsatser därefter. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift samt en tydlig drivkraft.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Sundbyberg. Detta är ett konsultuppdrag med start 27 mars och kommer att pågå fram till 2018-12-31. För rätt person finns det även goda chanser till förlängning. 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se

Vi tar ej emot ansökningar via epost.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se
  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juridisk handläggare till statlig myndighet