Jurek Bemanning

Juridisk administratör inom avtal till musikföretag

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en juridisk administratör som kommer att arbeta med att granska och dubbelkolla avtal. I arbetsuppgifterna ingår även att ha kontakt med artister och upphovsmän på mail och telefon. Du kommer att arbeta självständigt men ha stöd av en annan kollega. Företagets koncernspråk är engelska och du kommer att arbeta på både svenska och engelska.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med avtal där du har granskat och stöttat med det administrativa. Du får gärna ha arbetat som paralegal eller i andra administrativa roller kopplat till juridik där du har stöttat inom avtalsadministration.

Som person är det viktigt att du är noggrann och serviceinriktad. Vidare ska du gill att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Adobe Sign. 

Du erbjuds

Ett spännande uppdrag på ett härligt företag med god stämning i en händelserik miljö. Vår kunden sitter i fräscha lokaler på Södermalm. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och är med start så snart som möjligt och två månader framöver, med goda chanser till förlängning. 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juridisk administratör inom avtal till musikföretag