Jurek Bemanning

Jureks Malmökontor söker driven Account Manager

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med ytterligare en AM till vårt Malmökontor. Du rapporterar till Regionchefen för Syd.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager på Jurek kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du säljer våra bemannings- och rekryteringstjänster och kommer att arbeta branschoberoende och göra affärer tillsammans med beslutsfattande på olika chefsnivåer – främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultchefen och rekryteringskonsulten då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå i form utav bokade möten och genomförda möten och du måste förstå vikten utav gediget förarbete och ha tålamod med detta för att sedan kunna växla över till att arbeta med affärerna. Du kommer att få individuellt stöd av regionchefen för att komma igång med dina möten och affärer samt utav dina 2 AM kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som sannolikt har ett par års framgångsrik erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du en relevant eftergymnasial utbildning kanske inom Ekonomi så kommer den väl till pass. Det är meriterande om du arbetat med försäljning utav rekryteringstjänster på tjänstemannasidan tidigare och känner dig bekväm med att möta beslutsfattare på hög nivå.

För att lyckas i rollen som kundansvarig säljare krävs det har du har ett resultatfokus och är en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande. Du måste kunna ställa om från situation till situation och vara flexibel såväl gällande arbetsmoment under en dag som under ett kundmöte. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete och som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad och måste besitta förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt. Är orädd för att använda telefonen som ett första steg mot att nå en affär. Förstår vikten av att lägga fokus på nykundsbearbetning och det ihärdiga arbete detta kräver, såväl som att vårda och underhålla befintliga kunder. Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska språket såväl i tal som i skrift och inneha B-körkort.

Du erbjuds:

Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö med kompetenta och drivna arbetskollegor. Idag utgår vårt arbete ifrån Gamla Hovrätten men som ett naturligt led i vår expansion kommer vi från den 3:e januari ha vårt eget kontor i toppmoderna "Glasvasen" nere vid Centralstationen. Du erbjuds en bra fast marknadsmässig lön med ett mycket attraktivt provisionssystem.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
0707-80 43 79
niklas.westberg@jurek.se



 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 22 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jureks Malmökontor söker driven Account Manager