Jurek

Jurek söker kundservicemedarbetare för omgående konsultuppdrag

Trivs du i en kundservice inriktad roll och söker efter nya utmaningar? Just nu söker vi på Jurek Business Support flertalet nya stjärnor för olika kundserviceroller till kunder inom Stockholmsområdet!

 

Din intresseanmälan: Vi på Jurek vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att arbeta inom området kundservice. På Jurek träffar vi proaktivt kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären, antingen som tillsvidareanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

 

Gällande konsultuppdrag söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. Du erbjuds en tillsvidareanställning hos oss som konsult och detta innebär också att du kan prova på olika uppdrag och uppdragslängder där du samlar många arbetslivserfarenheter. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

 

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund. För att ansöka om aktuella tjänster och konsultuppdrag är du välkommen att ansöka förutsättningslöst med CV och personligt brev. För frågor om specifika tjänster och konsultuppdrag är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

 

Alla aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 november

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurek söker kundservicemedarbetare för omgående konsultuppdrag