Jurek

Junior serviceadministratör till Toyota Material Handling

Vi söker en junior serviceadministratör till Toyota Material Handling. Är du en nyfiken och serviceinriktad administratör som vill ta steget vidare? Är du redo att anta utmaningen att representera ett av de största varumärkena i världen?

 

Toyota Material Handling söker nu en framåtriktad och ansvarstagande serviceadministratör där du får arbeta tillsammans med glada och engagerade kollegor. Trivs du att arbeta i en rörlig och föränderlig organisation, där du även kan komma med idéer till förbättring? Då kommer du hamna rätt!

 

Arbetsbeskrivning

Som serviceadministratör ansvarar du för administrationen gällande serviceavtal för bolagets kunder och arbetar i en kommunikativ roll med många kontaktytor både inom och utanför organisationen. I rollen kommer du även att arbeta med fakturering av serviceorder och vara kontaktperson mot kunder såväl som mot resterande organisationen gällande avtals- och fakturafrågor.

 

Arbetsuppgifter:

Kontrollera och komplettera inkommande serviceavtal

Administrera avtal i system

Registrera och justera kundinformation samt avtalsändringar

Ansvara för fakturering av serviceorder, försäkringsärenden och serviceavtal

Hantera och följa upp fakturor

Vara behjälplig med kund- och fakturafrågor, både internt och externt

Supportera organisationen i diverse administrativa arbetsuppgifter

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med administrativa- och koordinerande arbetsuppgifter i en rörlig organisation. Erfarenhet från en liknande roll och fakturering är meriterande, men ej ett krav. Du är en god kommunikatör med positiv och lösningsinriktad inställning, med förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en händelserik arbetsmiljö och har en god förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter och arbeta strukturerat. Du har en grundläggande förståelse för debet och kredit.

 

Du är en ordningsam, ansvarstagande och noggrann person som har en god administrativ förmåga. I rollen har du kontakt med kunder såväl med kollegor internt vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du drivs av service och är mån om att bidra till god kvalitét och sammanhållning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Du erbjuds

Toyota Material Handling erbjuder dig en intressant och mångsidig tjänst med stor vikt på medarbetarnas utveckling framåt. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Rollen som Serviceadministratör är både utmanande och spännande där du får arbeta med trevliga arbetskamrater med en positiv attityd. Toyota Material Handling är en arbetsplats i ständigt förbättringsarbete, där dina idéer och åsikter räknas! Missa inte möjligheten att vara med på deras förändringsresa framåt.

 

Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Solna Gate – med tillgängligt gym, gruppträning och simbassäng i samma byggnad. Det finns viss möjlighet att arbeta hemifrån efter introduktionsperioden.

 

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om verksamheten

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna. 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior serviceadministratör till Toyota Material Handling