Jurek Bemanning

Junior rekryterare till revisionsbolag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu efter en junior rekryterare som vill ansvara för rekryteringen av tjänstemän hos ett revisions- och konsultföretag som ligger placerat i centrala Stockholm. I denna tjänst kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor på HR avdelningen för att hitta rätt kompetens till företaget. Rollen kommer att vara bred och du kommer att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;

- Skapa kravprofiler och annonser
- Ansvara för urval, search, kompetensintervjuer och referenstagningar
- Genomföra personbedömningar med hjälp av testverktyg
- Ansvara för övrig personaladministration

Tjänsten beräknas starta omgående och kommer vara en projektanställning direkt hos vår kund fram till 31 december 2018.

Vem är du?
Vi söker dig med en universitetsutbildning inom personal- och arbetsvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Vidare är det meriterande om du arbetat med kapacitets- och personlighetstester tidigare, speciellt Assessio. Det är även meriterande om du tidigare har rekryterat ekonomer samt arbetat i större rekryteringsprojekt med många tjänster att tillsätta.

Du är en person som brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social, flexibel och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds
En utmanande och spännande roll hos ett företag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i stora och fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer bli anställd direkt hos vår kund på en projektanställning med start omgående fram till 31 december 2018.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start
Omgående

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior rekryterare till revisionsbolag i centrala Stockholm