Jurek

Junior Redovisningskonsult

Vi söker en junior redovisningskonsult som har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi samt några års tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Vidare har du ett glatt humör och tummar aldrig på kvalité och noggrannhet. Brinner du för ekonomi och redovisning? Är du i början av din karriär och ser fram emot att utvecklas inom konsultrollen? Vill du vara en del av ett ledande företag inom branschen?

Då ser vi fram emot just din ansökan!

 

Som junior redovisningskonsult har du främst en granskande roll med god förståelse för redovisning och ser helheten utifrån balans- och resultatrapporter.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som junior redovisningskonsult kommer du tillsammans med två administratörer ingå i det team som granskar bolag inför avveckling. Exempel på arbetsuppgifter är:

 

• Avstämning av bokföring samt handlingar

• Kundkontakt via mail och telefon

• Stötta en senior redovisningskonsult med bokföring av vilande bolag

• Övriga redovisningsuppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning på tre (3) år med inriktning ekonomi. Du har några års tidigare arbetslivserfarenhet inom bokföring som gett dig en god förståelse för redovisning och du förstår helheten. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

 

Som person är du noggrann, strukturerad, har ett öga för detaljer, öppen, har god samarbetsförmåga och lojal. Vidare har du ett positivt förhållningssätt, ett glatt humör och är flexibel vid ändrade förutsättningar.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och varierande roll hos Bolagspartner där du hjälper Sveriges företagare med snabbavveckling av aktiebolag. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med provanställning i sex (6) månader. Tillträde så snart som möjligt. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.

 

Hos Bolagspartner erbjuds du en spännande och utvecklande tjänst där du arbetar tillsammans med ett ambitiöst team. Du kommer få en varierande och spännande roll där du får tillgång till att arbeta med mycket breda kontaktytor inom revisionsbranschen. Vi är ett glatt gäng som alltid försöker ha kul på jobbet.

 

Vi sitter i fräscha moderna lokaler som är belägna i Lund. Bolagspartner är i en expansiv tillväxtfas där det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du kommer att tillhöra en platt organisation med korta beslutsvägar där det finns stora möjligheter att vara med och påverka bolagets resa framåt.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på tel 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Bolagspartner har arbetat med bolagstjänster sedan 2010 och är idag Sveriges ledande leverantör inom snabbavveckling av aktiebolag. Varje år avvecklar vi tusentals bolag, stora som små. Vi har vår bas i Lund men jobbar med företag över hela landet. Våra kunder är främst redovisnings- och revisionsbyråer men även företagarna själva. Läs mer om snabbavveckling på www.bolagspartner.se.

 

Område: Lund

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : 21 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior Redovisningskonsult