Jurek

Junior redovisningsekonom till globalt bolag i city

Söker du en ny utmaning och vill utvecklas som redovisningsekonom? Gillar du självständigt arbete, vara spindel i nätet och ha stort kontaktnät ut i organisationen?

 

Då har du nu chansen att bli en del av ett litet sammansvetsat ekonomiteam på en global digital byrå som präglas av kreativitet, högt i tak och ett hjälpsamt och öppet arbetsklimat.

 

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på totalt fem personer där du bland annat ansvarar för leverantörsreskontra och rapporterar direkt till ekonomichefen. I din roll kommer du sköta hela leverantörsreskontra flödet, utläggshantering, avstämningar samt viss löpande redovisning. Du kommer ha många olika kontaktytor internt i form av projektledare, säljare och övriga kollegor på ekonomi.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Leverantörsreskontra

• Avstämningar

• Hantering av anläggningsregister

• Löpande redovisning

• Delaktighet i bokslutsarbete

• Adhoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom ekonomi och +3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent eller redovisningsekonom med fokus inom leverantörsreskontra. Fördelaktigen har du tidigare arbetat i en internationell koncern och är van vid att ha många olika kontaktytor. Du känner dig trygg inom leverantörsreskontra och trivs i roller där du får ta egna initiativ. Som person är du självgående, social, prestigelös och kan självständigt driva processer. Du är även lösningsfokuserad, hjälpsam och trivs med att jobba i team. Har du erfarenhet av affärssystemet Oracle eller Ascendo ses det som meriterande. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds:

En spännande tjänst som redovisningsekonom på en global digital byrå där du kommer att tillhöra ett positivt och engagerat ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten omfattar heltid med omgående start och som förväntas fortlöpa under minst ett år. För rätt person finns det goda chanser till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail! För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior redovisningsekonom till globalt bolag i city