Jurek Bemanning

Junior receptionist till bolag i Nacka

Vill du samla värdefull arbetslivserfarenhet? Är du en glad, utåtriktad person som vill arbeta i en varierande och serviceinriktad roll? Då kan denna tjänst vara något för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker en junior receptionist på heltid till vår kund i Nacka. Det är ett konsultuppdrag med start i slutet av maj och som löper tillsvidare. Rollen som receptionist är bred, varierande och fartfylld. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 

  • Ta emot inkommande samtal
  • Ta emot besökare
  • Säkerställa att receptionen och tillhörande lounge alltid ser trevlig och välkomnande ut
  • Ta emot leveranser och ansvara för posthantering och bud
  • Sköta konferensbokningar
  • Beställa kontorsmaterial, blommor, kontorsinredning m.m.
  • Assistera andra avdelningar med diverse administrativa arbetsuppgifter

 

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos vår kund är du en serviceinriktad, flexibel och arbetsam person. Att hjälpa till är en grundinställning hos dig och du är prestigelös, ansvarsfull och stresstålig. Du tar egna initiativ och har skinn på näsan. I receptionen är ni två medarbetare som tillsammans ger förstklassig service både internt och externt.

 

 

Du erbjuds
En bred och ansvarsfull roll i en stor nordisk organisation med knappt 1000 medarbetare. Kunden sitter i härliga lokaler i Nacka med goda pendlingsförbindelser. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund.

 

Vi intervjuar löpande till denna tjänst och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.jurek.se.

 

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Område:
Nacka
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 29 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior receptionist till bolag i Nacka