Jurek Bemanning

Junior Patentadministratör till DeLaval

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en student som vill arbeta extra vid sidan av studierna med starta omgående. Du kommer att arbeta cirka 2 dagar varannan vecka. Arbetsuppgifterna innefattar kuvertering och att undersöka om det finns kredit på företagets kunder i ett system. Det kan även förekomma andra administrativa kontorsgöremål. Du kommer att tillhöra en grupp på sex personer men kommer vara ensam i din roll.

Vem är du?
Vi söker dig som är student som har möjlighet att arbeta några dagar i månaden. Vi ser gärna att du har koll på kredit och debit. Som person söker vi sig som är noggrann, trevlig och prestigelös. Du ska gilla att arbeta tillsammans i team och vara arbetsam. Då arbetstiderna kommer att variera är det viktigt att du är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Du bör ha god datavana och kunskaper i Windows- och Officepaketet.

Du erbjuds
Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår under cirka 6 månader -vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuer löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se Ansök på 
www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Patentadministratör till DeLaval