Jurek Bemanning

Junior Office Manager till Vator Securities

Om företaget

Vator Securities tillhandahåller Corporate Finance-tjänster till snabbväxande bolag samt kapitalförvaltning till kunder med en finansiell portfölj som i regel överstiger 5 miljoner kronor. Genom hårt arbete och tillgång till ett starkt investerarnätverk, har Vator Securities corporate finance-team framgångsrikt genomfört kapitalanskaffningar. Vator Securities grundades i Stockholm 2009 och är till huvuddelen en partnerägd firma.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vator Securities växer och söker dig som vill arbeta som Junior Office Manager på bolagets Private Office avdelning och som har en väl utvecklad känsla för service och kvalitet. Du kommer att vara ensam i rollen som Junior Office Manager samt vara behjälplig med back office inom Private Office-teamet.

 

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Förberedning av konferenser och möten.
- Ta emot besökare och se till så att kontoret ser snyggt ut.
- Kontorsansvar såsom att beställa kontorsmaterial och fylla på kaffe, mjölk etc.
- Hantering av dokumentation och arkivering av kundregistreringsformulär och avtal.
- Vara en administrativ stödfunktion för kapitalförvaltning.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen har tagit studenten och som vill ha ett kvalificerat arbete inom finansbranschen. Du ska tidigare ha arbetat inom servicebranschen eller på kontor. Arbetet ställer höga krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. Vidare ska du ha ett öga för detaljer och trivas i en roll med mycket ansvar. Som person är det viktigt att du är prestigelös, flexibel, ansvarsfull och noggrann.

 

Tjänsten ställer krav på att kunna leverera under högt tempo och med hög integritet och kvalitet. Du ska vara öppen för att lära dig av andra och för att dela med dig av din egen kunskap och bidra till verksamheten och arbetsgruppen både på ett professionellt och personligt plan. Vi ser även gärna att du har ett intresse av finansbranschen.

 

 

Du erbjuds

Vator Securities arbetssätt genomsyras av en entreprenöriell anda och hög engagemangsnivå. Vator Securities leds av erfarna medarbetare, var och en med 15 års erfarenhet från kapitalmarknads- och rådgivningstjänster hos några av världens mest framstående investmentbanker. Blir du en av oss kommer du ges stora möjligheter att utvecklas vidare i din karriär och växa tillsammans med oss. Bolaget sitter i moderna och fina lokaler i centrala Stockholm.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Vator Securuites med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Rietz på mail: amanda.rietz@jurek.se

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Amanda Rietz
0769-48 06 16
amanda.rietz@jurek.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Office Manager till Vator Securities