Jurek

Junior kommunikatör till myndighet i Jönköping

Nu söker vi dig som vill arbeta som junior kommunikatör hos vår kund i Jönköping! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till november/december 2021 med möjlighet till förlängning.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som junior kommunikatör kommer dina arbetsuppgifter ha huvudfokus på rådgivning till chefer och projektledare, redaktionellt arbete i kundens kanaler så som externwebb, intranät och sociala kanaler samt webbsupport. Du kommer att stötta kommunikationsavdelningen där det behövs för stunden vilket gör din arbetsdag både rolig, variationsrik och spännande!

 

Detta är ett riktigt roligt konsultuppdrag där du får chansen att samla på dig massor av värdefull erfarenhet inför framtiden. Uppdragets start är omgående och sträcker sig minst till november/december 2021 med chans till förlängning. Uppdragets omfattning är på heltid.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi söker dig som har en utbildning inom kommunikation eller annat relevant område på högskolenivå. Du har arbetat i minst 2 år med kommunikation på operativ nivå. Det är meriterande om du har arbetat som kommunikatör på en myndighet tidigare.

 

Vidare så tror vi att du som söker har erfarenhet av arbete på digitala kommunikationsplattformar samt goda kunskaper i Officepaketet. Du har tidigare självständigt arbetat med att skriva nyhetsartiklar, intervjua, skapa enklare foto och film, redigera samt lösa enklare webbsupportärenden.

 

Som person tror vi att du är samarbetsinriktad, lyhörd, analytisk, kreativ och nytänkande.

 

 

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag som junior kommunikatör hos vår kund i Jönköping. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till november/december 2021 med chans till förlängning.

 

Vid frågor eller funderingar går det fin att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Jönköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior kommunikatör till myndighet i Jönköping