Jurek Bemanning

Junior fastighetsanalytiker till Akademiska Hus

Om Verksamheten
Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 87 miljarder och en omsättning på 6,1 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige!


Arbetsbeskrivning

Akademiska hus söker nu en Junior fastighetsanalytiker till avdelningen Värdering & Analys. Som Junior fastighetsanalytiker kommer du främst arbeta med att stötta den delen av gruppen som jobbar med fastighetsvärdering men du kommer även stötta övriga inom gruppen som arbetar med omvärldsbevakning och inom investeringsprocessen. Dina ansvarsområden innebär följande:

- Framtagande och analys av olika delar av den interna fastighetsvärderingen
- Inhämtning, sammanställning och analys av intern information såsom exempelvis investeringar, omförhandlingar, vakanser m.m.
- Framtagande av underlagsmaterial till externvärderingar
- Vara behjälplig vid analys av externvärderingar
- Upprätta tidsplaner, boka och administrera möten med verksamheten för process fastighetsvärdering och investeringsprocessen
- Vara behjälplig med att eftersöka, kritiskt analysera och sammanställa marknadsinformation vid eventuella fastighetsaffärer via nätet, tidningar och bokslutsrapporter


Vem är du?

Vi söker dig som har intresse för och tycker det är kul med fastigheter. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med tidigare erfarenhet från fastighets- och/eller byggbranschen. Har du fördjupade matematiska kunskaper och kan göra beräkningar av kalkylmodeller samt nyckeltal är detta meriterande.

Det är viktigt att du är drivande i dina egna aktiviteter och trivs med tidvis högt tempo samtidigt som du levererar med hög kvalitet. Som person är du analytisk och noggrann samtidigt som du är kreativ och lösningsorienterad. Du har ett väl utvecklat kommunikativt arbetssätt, utifrån vilket du både kan involvera kollegor och sprida engagemang. Du är ödmjuk i ditt tillvägagångssätt och du är samarbetsorienterad. Vidare trivs du i en granskande roll och du har ett proaktivt arbetssätt.


Du erbjuds

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med trevlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare.

Du kommer tillhöra ett glatt och engagerat team om 4 personer. Idag vi sitter i fina lokaler nära Centralstationen i centrala Göteborg men kommer efter sommaren flytta till härliga lokaler i Johanneberg Science Park som kommer vara ett aktivitetsbaserat kontor. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se


Din ansökan

Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar ansökningar löpande, så välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på tel.nr 0766 331448 alternativt via mail: charlotta.hansen@jurek.se
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Charlotta Hansen
0766-33 14 48
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior fastighetsanalytiker till Akademiska Hus