Jurek

Junior controller sökes för uppdrag

Just nu söker vi en junior controller med HR inriktning till en trevlig offentlig kund i Gävle. Är du redo för en ny utmaning? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Huvuduppgiften är att arbeta med ekonomi! Du kommer att få lära dig specifika delar inom personalekonomi för att sedan kunna vara ett stöd till en kvalificerad controller i arbetet med personalekonomi med enklare controllerarbetsuppgifter kring uppföljning och verksamhetsplanering. Arbetsuppgifterna kommer bl.a. att vara:

 

• Bevaka behovet av bemanning och vilka ersättningsrekryteringar och nyrekryteringar som godkänns samt fördela ut budget när tillsättningen av personal sker.

• Att göra en hel del avancerade beräkningar och analyser.

• Förbereda beslutsunderlag till verksamhetsområdeschef inför rekryteringsbeslut.

• Stötta HR-personal med att samla in uppgifter kopplat till bemanningsuppföljning med mera vilket innebär att du kommer att arbeta med begrepp som används inom HR.

• Ha kontroll över och hantera den månatliga insamlingen av rekryteringsbehov, vilka ersättnings- och nyrekryteringar som är aktuella, kostnader för dessa samt fördela ut medel till avdelningarna.

• Arbeta med redovisning vad gäller exempelvis uppbokningar och andra kontoavstämningar samt arbeta som stöd till avdelningscontroller i VP och VU.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har mycket god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare arbetar du bra i team såväl som självständigt och har en god pedagogisk förmåga. 

 

För att vara kvalificerad för tjänsten har du även: 

• Högskoleexamen om minst 180 hp (tidigare 120 hp) inom ekonomi, examensbevis ska bifogas i ansökan. Alternativt annan utbildning som vår kund bedömer likvärdig i kombination med minst 6 månaders erfarenhet av arbete som controller

• Du ska ha goda kunskaper inom Excel. Med goda kunskaper menas i det här fallet att man ska vara självgående=behöver ingen hjälp, i programmet Excel.

 

Referenser ska bifogas med ansökningshandlingarna. 

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid med start 2021-10-18 till 2022-04-15, med eventuell förlängning. Placering: Gävle. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Gävle

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 15 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior controller sökes för uppdrag