Jurek Bemanning

Junior controller rekryteras till internationellt shippingbolag

Arbetsbeskrivning

Som Junior/Assistant Controller hos vår kund kommer du arbeta med många varierande arbetsuppgifter inom främst controlling. Du rapporterar till Finance Director samt har ett nära samarbete med dina övriga tre kollegor, vilka du stöttar i det dagliga arbetet. Du kommer i din roll vara en viktig del av finansfunktionen där du stöttar upp avdelningen i bland annat system, varför vi ser att du har ett intresse för system och IT. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Hantering av kundregister
- Fakturahantering
- Arbete i SAP och Excel
- Back-up till avdelningen med generella arbetsuppgifter

Detta är en bred och varierad roll och dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vad som är viktigast för stunden. Vidare kommer du ha mycket kontakt internt och externt samt internationellt.

Vem är du?

Vi ser att du har en utbildning inom ekonomi från högskola eller yrkeshögskola och befinner dig i början av din karriär eller kanske har du arbetat ett år i liknande roll. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare erfarenhet från SAP är detta meriterande. Ett krav är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.

Som person är du strukturerad, noggrann och har en hands-on attityd i ditt sätt att arbeta. Du trivs i ett högt tempo och kan hantera att leverera mot korta deadlines. För att trivas i rollen är du prestigelös och kommunikativ. Vidare har du en god analytisk förmåga, du har god kompetens att hantera stora datamängder och du är intresserad av system.

Du erbjuds

En bred roll med mycket utrymme för utveckling i en händelserik vardag. Du kommer tillhöra ett dynamiskt team i en organisation med högt i tak och stort engagemang. Kontoret är beläget i mysiga lokaler i Gårda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt, 0761 – 83 55 24.

Om Verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior controller rekryteras till internationellt shippingbolag