Jurek Bemanning

Junior bostadsrättsekonom till Restate

Om verksamheten
Restate Bjurfors Isaksson Partners AB är ett fastighetskonsultbolag som med sina drygt 30 anställda har en mycket bred kompetens inom fastighetsområdet. På företaget arbetar fastighetsanalytiker, ekonomer, jurister, förvaltare, hyresadministratörer, energirådgivare och mäklare m fl, alla med gedigen bakgrund. Restate är störst på ombildningar från hyresrätter till bostadsrätter i Sverige och har genomfört var tredje ombildning i landet. Förutom ombildningar är Restates främsta verksamhetsområden rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter, fastighetsförvaltning, förmedling av hyresfastigheter och bostadsrätter samt juridiska tjänster i fastighetsområdet.

Restate har det stora bolagets kunskap och det lilla bolagets personlighet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en ny kollega till förvaltningsavdelningen på vårt kontor på Kungsgatan mitt i centrala Stockholm. I rollen ingår bland annat fakturahantering, kontakt med leverantörer, kontoavstämningar och att digitalisera dokument samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill växa in i rollen och på sikt ta ett större ansvar för föreningarnas administration och ekonomi.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi med något års erfarenhet av att arbeta som ekonom.  Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och har lätt för att lära dig och sätta dig in i nya system. Du är en van användare av Office-paketet och du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Talar du arabiska eller persiska ser vi det som meriterande.

Som person söker vi dig som är noggrann, analytisk och systematisk i ditt arbete samtidigt som du är lyhörd och tycker om att samarbeta. Du har en stor social förmåga och känner ett högt ansvarstagande. Vi tror också att du är en person som bidrar med positivitet och lösningsfokus, med nyfikenhet och lust till hur teknik och digitala verktyg kan hjälpa oss framåt.

Du erbjuds
Restate är en personlig arbetsplats med korta beslutsvägar och stor företagsamhet. Förvaltningsavdelningen består av 10 engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa en värdebyggande och långsiktig förvaltning för våra kunder. Vi värdesätter det interna samarbetet då vi tror att det skapar en bättre produkt för våra kunder samtidigt som det ger våra medarbetare unika utvecklingsmöjligheter. Den konstanta och prestigelösa närheten till bolagets hela personalstyrka, med sin breda fastighetskompetens, ger också varje medarbetare goda chanser att utvecklas utanför sitt specifika arbetsområde. Hos Restate får du både ett stort ansvar och erbjuds stora möjligheter.

Sista ansökningsdag
I denna process samarbetar Restate Bjurfors Isaksson Partners AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 alt karolina.wahlstrom@jurek.se
. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via Jureks hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior bostadsrättsekonom till Restate