Jurek

Junior biträdande jurist till Baker McKenzies processgrupp

Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Byrån växer och vi söker nu en junior biträdande jurist till verksamhetsgruppen Dispute Resolution.

 

 

Arbetsbeskrivning:

Som biträdande jurist i verksamhetsgruppen Dispute Resolution kommer du tillsammans med dina kollegor att företräda våra svenska och internationella klienter i kommersiella tvister, domstolsprocesser och skiljeförfaranden samt i övrigt tillhandahålla juridisk rådgivning av processrättslig karaktär. Arbetsuppgifterna består bland annat i att upprätta stämningsansökningar och andra processinlagor samt företräda klienter vid olika typer av förhandlingar.

 

Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen. Många av våra uppdrag innebär gränsöverskridande arbete och du kommer att arbeta med kollegor i andra länder på regelbunden basis.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en lyhörd och driven jurist med hög ambitionsnivå. Du har en svensk juristexamen och har nyligen avslutat din notarietjänstgöring. Det är meriterande om du har arbetat eller studerat utomlands.

 

Du har ett stort intresse för processrätt och tvistelösning och trivs med arbete i ett högt tempo i en internationell organisation. I en grupp är du en lagspelare som har mycket god samarbetsförmåga och social kompetens. Vidare är du analytisk, noggrann, strukturerad och van att hålla deadlines. Du tycker också att det är utvecklande att arbeta med flera projekt samtidigt och känner dig bekväm med mycket ansvar.

 

Då vi är en stor internationell byrå kommer ditt arbete till största del att utföras på engelska. Du måste därför kunna behärska engelska obehindrat både i tal och skrift.

 

 

Du erbjuds:

Hos oss på Baker McKenzie får du möjligheten att komma till en internationell organisation där verksamheten är fokuserad till respektive specialistgrupp oavsett land eller kontor.

 

Vi satsar mycket på utvecklingsprogram, både för personlig utveckling och karriärsutveckling. Baker McKenzies stockholmskontor är en social arbetsplats där många gemensamma aktiviteter anordnas såsom lunchlöpning, fotbollsturneringar utomlands och AW:s.

 

 

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt – vänligen inkludera betyg från utbildningen. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, notera att vi inte accepterar ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736 90 50 18 alternativt matilda.karlsson@jurek.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om verksamheten:

Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

 

Vi är ett sammansvetsat team på 110 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior biträdande jurist till Baker McKenzies processgrupp