Jurek Bemanning

Junior Bildredaktör till internationellt modeföretag i city

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu dig som är nyutexaminerad gymnasiestudent inom media- och kommunikation eller liknande! Du kommer att arbeta som Junior Bildredaktör hos ett internationellt välkänt modeföretag som sitter i fina lokaler i Stockholm city. Du kommer att arbeta i en bred roll och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande;

- Ansvara för företagets bildbank
- Arbeta kreativt och innovativt med bilderna på företagets webbsida 
- Hantering och strukturering av användarinformation 
- Administration och support i interna system 
- Ansvara för att ta bort/lägga till aktuell information och bilder på webbsidan

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för e-commerce, mode och bildhantering. Du har ett kreativt sinne och har en bra känsla för färg och form. Du kommer att arbeta i ett snabbt tempo hos ett stort internationellt modeföretag, så du bör ha hög stresströsskel och vara lyhörd. Du är en teamplayer, prestigelös och är flexibel i ditt sätt att vara. Vi ser att du har gymnasiekompetens och det är meriterande om du har studerat på Mediaprogrammet eller liknande. Har du erfarenhet från Hybris e-commerce eller driver en egen blogg så är detta meriterande. För att klara av rollen så är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i olika processer och få förståelse för vad som ska prioriteras.

Du erbjuds

En bred, varierande och spännande tjänst på ett välkänt modeföretag med trevliga kollegor. Detta är en tjänst på heltid med start i juli och fram till årsskiftet. Här får du chansen att som nyutexaminerad student få komma in på ett internationellt bolag och lära dig allt om bildhantering och e-commerce. För rätt person finns det stor chans till att tjänsten kan bli förlängd. Du kommer innitialt vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Område: Stockholm

Anställning: Heltid

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Bildredaktör till internationellt modeföretag i city