Jurek

Junior AML-officer till en av Sveriges största banker

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi en Junior AML-officer hos en av Sveriges större banker. Som Junior AML Officer (Anti-Money Laundering) arbetar du tillsammans med dina kollegor i syfte att efterleva de rådande regelverken och samtidigt skydda banken mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Dina främsta uppgifter kommer vara att agera rådgivande, vägledande och kontrollerande för att säkerställa regelefterlevnad för privat- och företagskunder. Rollen som junior AML Officer innebär att du arbetar både självständigt och inom ett stort team som tillsammans strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Granska och utföra kvalitetskontroller av kunder.

• Inhämta dokumentation gällande nya kunder

• Kvalitetskontroll av nya företagskunder och privatpersoner med utländsk ID-handling

• Kvalitetskontroll av nya företagskunder och privatpersoner med adress eller skattehemvist i högriskland

• Ad hoc

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Junior AML-officer har du med fördel studerat på högskola/universitet och är meriterande om du har erfarenhet från försäkrings- eller banksektorn. Som person är du serviceinriktad, hjälpsam, positiv och motiveras av att leverera ett bra arbete i ett högt tempo.

 

Du är även kommunikativ, lösningsorienterad och engagerad i dina dagliga uppgifter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och är förlagd på heltid på en normal 40h/vecka med möjlighet till flex. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se eller konsultchef Sara Winberg sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior AML-officer till en av Sveriges största banker