Jurek

jr HR Business Partner till internationellt bolag i Solna

Har du ett par års erfarenhet av en roll som HR-administratör eller HR-generalist och känner dig intresserad av att ta nästa steg i karriären? Vill du få möjligheten att arbeta i en internationell organisation med många kontaktytor? Nu söker vi en Junior HR BP för ett konsultuppdrag med start i juni och fram till årsskiftet. Här kommer du få arbeta brett med HR, som en del av ett stort HR-nätverk, hos en dynamisk och framåtlutad organisation.

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund är en internationell koncern bestående av totalt 100 000 anställda globalt. Som Junior HR BP kommer du att tillhöra ett internationellt HR-team och främst arbeta mot den svenska delen av verksamheten. Du kommer att rapportera till en HR-chef placerad i Tyskland. I rollen fungerar du som första kontakt gentemot organisationens chefer och hanterar en bredd av frågeställningar. Du kommer bland annat ansvara för:

 

• Hålla HR-processer och policys uppdaterade och ansvara för administrationen kopplat till detta

• Hantera personaladministration kopplat till bland annat anställningsförändringar, relocations och tidrapportering

• Administrativa uppgifter kopplat till onboarding-processen av nyanställda

• Administrativa uppgifter kopplat till tjänstebilar

• Hantera arbetsrättsliga frågor, viss facklig kontakt

 

Då du kommer att samarbeta med både svenska och internationella kollegor i Europa är det viktigt att du känner dig trygg i det engelska språket i både tal och skrift.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. För att trivas i rollen ser vi att du har något- eller några års erfarenhet av en roll som HR-administratör eller HR-generalist där du fått grundläggande kunskaper i arbetsrätt och insyn i HR-processerna under året. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett HR-system. Vidare är du bekväm med det engelska språket i tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som är nyfiken, engagerad och noggrann. Du trivs i en administrativ och koordinerande roll där du på ett strukturerad sätt arbetar självständigt och driver dina processer framåt. Du lockas av att vara en del av en internationell och snabbrörlig miljö med många kontaktytor där du både samarbetar med och stöttar dina kollegor i resten av HR-teamet.

 

Om uppdraget och ansökan

Här erbjuds du ett konsultuppdrag ute hos vår kund som är ett globalt bolag med kontor i Solna. Förväntad start är i september och uppdraget löper fram till årsskiftet, med chans till förlängning för rätt person. Låter detta som en roll som kan passa dig är du välkommen att skicka in ett CV och ansökan på engelska. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 12 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb jr HR Business Partner till internationellt bolag i Solna