Jurek Bemanning

IT-supporttekniker till bolag i Vasastan

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu drivna IT-supporttekniker som brinner för att ge service. Du kommer att arbeta med att ge teknisk support till kundens användare, vilket innebär arbete med felsökning av datorer i Windowsmiljö med tillbehör, felsökning samt användarstöd av installationer, uppdateringar, konfigurationer och applikationer. Hantera nätverk och kommunikationslösningar är också en del av tjänsten. Det huvudsakliga arbetet görs via instruktion i telefon och genom fjärruppkoppling. Hantering av hårdvara kommer att förekomma till exempel att byta hårddiskar, skrivare, precis som andra bisysslor av teknisk karaktär. Det är därför viktigt att vara flexibel och samtidigt strukturerad.

Vem är du?

Vi söker dig som har bred IT-kunskap, från nätverk till hårdvara samt har lätt för att lära dig nya system/rutiner. Gärna med en grundläggande IT-utbildning och något år av liknande arbete. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och är en social person och som gillar att hjälpa människor. Men framför allt söker vi dig som har ett eget driv och en vilja att lära dig nytt och hålla dina kunskaper uppdaterade. För rätt person ser kunden stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

I och med att du i huvudsak kommer att arbeta med kundstöd via telefon, fjärruppkoppling och mail så söker vi en person som fokuserar på lösningen, inte problemet. En bakgrund inom ett serviceyrke är mycket meriterande. Till detta ska du även ha en god teknisk förmåga, både inom mjuk- och hårdvara. Arbetet i en support kan stundom innebära ett högt tempo och många saker att hålla reda på. Därför är det ytterst viktigt att du klarar av att hantera sådana situationer och du gör det troligen bäst genom att arbeta strukturerat. Viktigast är att hålla huvudet kallt och alltid sätta kundens behov främst!

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos ett bolag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i Vasastan i centrala Stockholm. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att vara anställd direkt hos kund med sex månaders provanställning. Tjänsten är med start relativt omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid) och löper tillsvidare. Arbetstiderna är schemalagd heltid med förekommande kvälls- och helgtjänstgöring. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IT-supporttekniker till bolag i Vasastan