Jurek Bemanning

IT-support, Vårgårda

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av en rolig och utvecklande tjänst som IT-Support hos vår kund i Vårgårda. Detta är en spännande roll där du kommer ha en varierande arbetsdag tillsammans med dina kollegor på ett intressant företag i en expansiv fas. Detta är en perfekt chans för dig som vill utvecklas och få chansen till en spännande och innehållsrik arbetsdag!

Under din arbetsdag kommer du att arbeta med IT-support, både hands on med exempelvis installation av dator och telefoni till support via fjärrskrivbord samt telefon. Du ser till att den tekniska utrustning som behövs finns tillgänglig och beställer in nya telefoner och datorer vid behov samt sköter faktureringen kring dessa. Du ansvarar också för att lägga upp nya abonnemang samt lägger upp nya användare i kundens system.

Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående. Uppdraget sträcker sig initialt 3 månader men det finns mycket goda möjligheter till förlängning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare i minst 2 år, och känner dig trygg i ditt arbetssätt. Vi tror att du har goda kunskaper inom IT, och ett stort intresse för service, IT och teknik! Som person är du noggrann, ansvarstagande, social, serviceminded och flexibel. Du är hjälpsam och kan behålla lugnet trots att arbetsdagen stundtals kan ha ett högt tempo.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete inom IT-support. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Vårgårda
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Vårgårda

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IT-support, Vårgårda