Jurek Bemanning

IT arkitekt

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. För mer information, se www.coop.se

 

Vi söker en IT arkitekt inom infrastruktur och IT säkerhet Coop. Coops IT-strategi bygger på en outsourcad Service Desk, Applikationsutveckling- och drift, samt infrastruktur till några få globala huvudleverantörer.

Arbetsuppgifter
I din roll som IT arkitekt på Coop kommer du att arbeta med att införa eller vidareutveckla lösningar som ger verksamheten maximal nytta. Du ansvarar för att IT infrastrukturen är utformad så att den möjliggör flexibilitet, skalbarhet, säkerhet och stabilitet som bas för Coops strategiska/taktiska utveckling. Som IT Arkitekt styr du utveckling och förvaltning av infrastruktur och säkerställer att IT satsningar sker med ett helhetsfokus (framtidssäker och kostnadseffektiv) och i linje med Coops strategier och riktlinjer. Du har ansvar för att ta fram principer, riktlinjer och instruktioner för infrastruktur och IT-säkerhet och genomföra löpande analyser inom dessa områden.

Erfarenhet
Vi ser att du har mångårig erfarenhet att arbeta med strategiska frågeställningar inom IT-Management. Du har en fallenhet för att se saker ur ett helhetsperspektiv och kan balansera aspekter så som flexibilitet, förvaltningsbarhet, risk och kostnad mot varandra. Du har också en stark förmåga att kunna omvandla övergripande digitala strategier till konkreta aktiviteter och har arbetat i större verksamhetsutvecklingsprojekt där du bidragit med reella förändringar.

Du har bred teknisk kompetens och erfarenhet av infrastruktur och gärna IT säkerhet.Som IT arkitekt kommer du att möta många utmaningar och ett krav är att du har en pedagogisk ådra och är bra på att uttrycka dig både i tal och skrift.

Vi tror att du har en bakgrund antingen som IT-managementkonsult eller en linjeroll med längre erfarenhet av IT-strategiskt arbete. Du har en högskoleutbildning inom IT, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vem är du?
Som person är du driven, stabil och har en förmåga att möta människor på ett ödmjukt och prestigelöst sätt. Du har god förmåga att kommunicera på olika nivåer inom företaget.Vi ser dessutom att du är konsultmässig och strukturerad med tydligt leveransfokus och vana att driva egna uppdrag. Vi söker dig som motiveras av stort ansvar och frihet samtidigt som du besitter en god samarbetsförmåga och trivs med breda kontaktytor. Du är strukturerad och har en förmåga att se helheten och bedöma konsekvenser av olika tillvägagångssätt samtidigt som du är flexibel och har förmåga att anpassa dina prioriteringar och finna nya lösningar. För dig är det en självklarhet att hugga i där det behövs.

Vi erbjuder
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du får möjlighet att vara med och påverka framtiden i en organisation som är nytänkande och framåtsträvande. Coop värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I den här rekryteringen samarbetar Coop med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kontakta Pernilla Svensson eller Charlotte Brasch. Skicka in din ansökan via länken. Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64


Pernilla Svensson
0706-80 80 01

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IT arkitekt