Jurek Bemanning

IR-ansvarig till börsnoterat företag

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är redo för en riktigt spännande roll som Investor Relations-ansvarig på ett inspirerande börsnoterat företag. I rollen som IR-ansvarig kommer du ha en händelserik och varierande arbetsdag, där du kommer ha många kontaktytor och vara "spindeln i nätet".

Under din arbetsdag kommer du att kommunicera med aktieägare, journalister, analytiker och andra intressenter. Det är viktigt att du som söker rollen är duktig på att anpassa kommunikationen så att den når mottagarna på ett korrekt, tydligt och lättöverskådligt sätt. Det är viktigt att samtlig kommunikation sker enligt de lagar och regler som råder kring börsen.Rapporterna som tas fram görs i in-design så det är en stor fördel om du som söker har arbetat i detta program innan.

Utöver IR-ansvaret så kommer du att vara behjälplig med att arrangera styrelsemöten och aktiviteter kring dessa samt viss administration på kontoret. Du kommer också att vara ansvarig för intranätet och se till så att detta hålls uppdaterat.

Vi söker dig som...
Är riktigt duktig på kommunikation, och har du bakgrund inom ekonomi alternativt juridik är du troligtvis rätt person för rollen! Som person är du självgående, engagerad, noggrann och förstår vikten av att alltid hålla deadline utan att tumma på kvaliteten i det du producerat. Du har en god känsla för service och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Har du arbetat i in-design i tidigare roller är detta mycket meriterande.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket spännande arbetsuppgifter på ett expansivt börsnoterat företag beläget i fräscha lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med chans till anställning hos kund längre fram. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IR-ansvarig till börsnoterat företag