Jurek Bemanning

IP Paralegal Varumärken till AWA i Göteborg

Vill du jobba hos en IP-byrå i framkant, en ledstjärna i branschen och tillhöra ett kompetent team om 10 personer där du får möjlighet att bidra med din erfarenhet och arbetsglädje? AWA söker nu en Paralegal med inriktning på varumärken till kontoret i centrala Göteborg!


Arbetsbeskrivning

Som Paralegal arbetar du tillsammans med företagets konsulter i flera olika kundrelationer och bidrar till att bygga och fördjupa dessa relationer. Du kommer att ha kontakt med både kunder, myndigheter och externa ombud. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att bestå i att ta emot och koordinera korrespondens samt bedöma åtgärder, hantera och följa upp tidsfrister, ge enklare rådgivning samt dokumentera information och frister i system.


Vem är du?

AWA söker i första hand dig som kan yrket och har flerårig erfarenhet inom samma bransch från byrå, bolag eller liknande. I din yrkesroll är du mycket noggrann, strukturerad, affärsmässig, ansvarstagande och effektiv. Du är van vid att prioritera, tycker om att följa processer och har ett proaktivt förhållningssätt. Som person är du tålmodig, lätt att samarbeta med och trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att driva ärenden framåt. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.


Du erbjuds

Som Paralegal på AWA blir du välkomnad till en miljö där du möter intressanta innovationsföretag och där du blir kollega med dedikerade specialister inom patent, varumärken, design och affärsutveckling. Du erbjuds en spännande och självständig roll med stort eget ansvar. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter och ges dessutom tillfälle att bli delägare i företaget. Tjänsten är placerad vid AWA:s centralt belägna kontor i Göteborg med möjlighet till en flexibel arbetsplats. Som ny i teamet kommer du även få en mentor i bolaget som tar dig fram i rollen till den önskade professionella nivå som bolaget står för.


Om verksamheten

AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 190 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 350 medarbetare på 21 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Kina. År 2018 var omsättningen 750 miljoner kronor. På kontoret i Göteborg kommer du ha ca 40 härliga kollegor! Läs mer på www.awa.com.


Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

I denna rekryteringsprocess samarbetar AWA med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på telefonnummer 0739-42 56 10 alternativt karin.kvist@jurek.se
 
Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Kvist
0739-425610Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IP Paralegal Varumärken till AWA i Göteborg