Jurek

Interim verksamhetscontroller sökes

Är du en driven och erfaren controller som söker ett nytt uppdrag med start omgående? Brinner du för ekonomi- och verksamhetsstyrning mot företagets ekonomiska mål? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetscontroller hos vår kund kommer du tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta tillsammans med åtta andra kollegor. Du arbetar som stödfunktion gentemot övriga avdelningar i ekonomiska analyser, utredningar och kalkyler och medverkar till att optimera affärsmässigheten i bolaget. Du arbetar med ekonomistyrning, kalkyler, analyserar och följer upp identifierade nyckeltal i verksamheten samt genomför värdering av fastighetsbeståndet hos vår kund.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har civilekonomutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har mångårig kvalificerad arbetslivserfarenhet som controller eller motsvarande. Du har god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och självgående. Vidare ser vi att du har ett stort engagemang och vill bidra med din kunskap på ett serviceinriktat och affärsmässigt sett. Som person är du kommunikativ och lyhörd, har en god pedagogisk förmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du är nyfiken och vill bidra till att utveckla verksamheten.

 

Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom fastighetsbranschen.

Du har god datorvana och goda kunskaper att utrycka dig väl i svenska, både muntligt och skriftligt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-6 månader med omgående start. Placering: Växjö. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Växjö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 17 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim verksamhetscontroller sökes