Jurek

Interim VD med erfarenhet av energibranschen sökes

För kunds räkning söker vi nu en engagerad Interim VD som vill stötta vår kund under en pågående rekrytering av en ny VD, ca tre dagar i veckan! Är du tillgänglig från 1 november? Har du tidigare erfarenhet av en ledande funktion inom elhandel, elnät, vatten och avlopp, värmeproduktion, renhållning och/eller fiber?

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara Interim VD för vår kunds bolag samt tillhörande dotter och systerbolag som alla verkar inom branscherna: elhandel, elnät, vatten och avlopp, värmeproduktion, renhållning och fiberbranschen. Vi söker dig som kan axla ansvaret och sköta styrningen under en pågående rekrytering av ny VD.

 

Uppdraget kommer att utföras på plats i Vimmeby, tre dagar i veckan enligt överenskommelse. 

 

 

Vem är du?

För att lyckas i din roll behöver du vara en trygg och erfaren ledare. Vidare har du även:

• Adekvat högskoleutbildning som ingenjör, civilekonom eller likvärdigt.

• Erfarenhet av ledande arbete inom ett eller flera av bolagets verksamhetsområden elhandel, elnät, vatten och avlopp, värmeproduktion, renhållning och fiber.

• Erfarenhet av VD-uppdrag.

• Minst tre års erfarenhet av att leda chefer.

• Körkort klass B

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på deltid, med 2021-11-01 till 2021-04-30, med möjlighet till förlängning. Du kan antingen kliva på uppdraget som anställd av Jurek alternativt gå in via ditt egna bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Vimmerby

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Vimmerby . Publicerat : 14 september

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim VD med erfarenhet av energibranschen sökes