Jurek

Interim Talent Acquisition Partner med teknisk kompetens

Är du en vass rekryterare som står redo för din nästa utmaning? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

 

För kunds räkning söker vi nu en trygg rekryteringskonsult för uppdrag med start så snart som möjligt och löpande 2-6 månader framåt. Du ingår i HR-teamet och har en tät dialog med rekryterande chefer, men där du driver processer från ax till limpa. Ditt ansvar är primärt för Sverige, men du stöttar också chefer i övriga Europa. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara på tekniska roller, även tekniska säljare – men innebär också en bredd, där du stöttar upp utifrån verksamhetens behov.

 

Vem vi söker?

Personen vi letar efter till denna roll är troligen konsult idag och är trygg i att snabb sätta dig in i nya uppdrag och organisationer. Du har flerårig erfarenhet av att jobba med rekrytering, där du är trygg i hantverket och van att vara drivande i att hitta rätt kompetens till rätt tjänst. Vi ser det som stark meriterande om du är van att tillsätta tekniska roller hos produktbolag och har du dessutom rekryterat internationellt är det en fördel. Som person är du konsultmässig, trygg, kommunikativ och har enkelt för att samarbeta.

 

Välkommen med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek med start så snart som möjligt och därefter löpande 2-6 månader, med chans till förlängning för rätt person. Vår kund har sina lokaler placerade på Södermalm och erbjuder en hybridlösning för hemarbete. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Och vänta inte med din ansökan! Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt och kommer hantera urval och intervjuer löpande.

 

Ser fram emot att höras!

 

Om Jurek

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim Talent Acquisition Partner med teknisk kompetens