Jurek

Interim säljare i Mälardalen

Har du ett brinnande intresse för affärer, är resultatinriktad och vill arbeta på ett företag som bidrar till människors hälsa och välmående? Söker du ett uppdrag där du med din erfarenhet som säljare hjälpa företaget att ta försäljningen till nästa nivå? Då kan det här vara en möjlighet för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi söker nu en account manager till en av våra kunder, ett interimsuppdrag på heltid som sträcker sig till årsskiftet, där du anställs som konsult hos Jurek Talents alternativt har möjlighet att gå in som underkonsult och fakturera via ditt egna bolag. Hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett ledande företag inom vård i kombination med teknik, som specialiserar sig på människors hälsa och välbefinnande. Med en stark närvaro på marknaden och ett fokus på att leverera högkvalitativa produkter och tjänster, strävar de ständigt efter att utöka sin kundbas och maximera försäljningen.

 

Som interim account manager söker vi dig med ett starkt driv och en passion för försäljning. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder framför allt inom regioner och kommuner. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta:

 

- Proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder för att generera nya affärsmöjligheter.

- Utveckla och implementera försäljningsstrategier för att uppnå och överträffa försäljningsmål.

- Bygga och vårda starka relationer med befintliga kunder för att maximera kundnöjdhet och lojalitet.

- Delta i förhandlingar och avtalsslut för att säkerställa lönsamma affärer för företaget.

- Arbeta nära internt team för att säkerställa smidig samordning och leverans av produkter/tjänster till kunderna.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- Avslutad högskoleutbildning eller motsvarande

- Flera års dokumenterad erfarenhet av försäljning inom vård, omsorg eller dylikt

- Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska

- Starka kommunikations- och förhandlingsegenskaper

- Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt driva försäljning

- God förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer

- Resultatinriktad inställning med förmåga att överträffa försäljningsmål. 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund som värnar om människors hälsa och välbefinnande. Uppdraget pågår t om årsskiftet och tjänstens omfattning är heltid. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete, vilket är varför vi ser att du även kan vara bosatt i andra län och områden än Uppsala. 

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström, hanna.brostrom@jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim säljare i Mälardalen