Jurek

Interim Manager till Jurek!

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang och affärsfokus? Är du jurist och har arbetat som jurist i några år, men känner att du vill prova på att göra något annat där din juristerfarenhet och kompetens fortfarande är relevant? Då kan denna roll som Interim Manager hos Jurek vara precis det du letar efter!

 

Arbetsbeskrivning

Till Jureks Stockholmskontor utökar vi nu vårt konsultchefsteam med en Interim Manager med fokus på vår Law-affär. Här kommer du ingå i ett team om konsultchefer och Interim Managers med specialistkompetens, där du är med och driver och utvecklar konsultverksamheten framför allt inom Law, men också inom Finance.

 

Detta innebär ansvar för våra konsulter som löser våra kunders interimsbehov samt att fånga upp behov hos våra kunder och arbeta med att hitta rätt konsult till rätt uppdrag. Du arbetar relationsorienterat mot konsulterna som är allt ifrån juniora juristkonsulter till mycket erfarna bolagsjurister och mot kunderna som verkar i många olika branscher. Du fungerar som kontaktperson för de underkonsulter du anlitar. Som Interim Manager kommer du hantera flera konsultprocesser parallellt, ofta med krav på snabb leverans vilket betyder en förmåga att arbeta i högt tempo med bibehållen kvalitet. Du har daglig och fortlöpande kontakt med konsulter, kunder och kandidater.

 

Dina konsultuppdrag kommer in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som Interim Manager kommer du tillsammans med respektive kundansvarig följa med på kundmöten där din roll blir en viktig del av arbetet. Du kommer även ha ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet – där vi hjälper och stöttar varandra för att ta hand om våra kunder och konsulter på bästa möjliga sätt.

 

Du har ett tydligt fokus på att bygga vidare på och utveckla vårt nätverk av konsulter. Du kommer agera som en naturlig samarbetspartner till konsulterna och vara den som hjälper dem till nästa uppdrag. I samarbete med Sales och Marketing är du aktiv i att öka kännedomen om Jureks tjänster inom dina områden samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter som till exempel:

 

- Kandidatutskick/kampanjer med tillgängliga konsulter

- Öppet hus/seminarium riktat mot målgruppen

- Deltagande i relevanta nätverk, mässor och dylikt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad jurist och har arbetat som jurist under ett par år. Genom din arbetslivserfarenhet har du en god förståelse för kundernas olika behov och kan också vara en relevant samarbetspartner för juristkonsulten när det gäller att hjälpa dem till nästa uppdrag. Har du erfarenhet från rekryteringsbranschen ses detta som meriterande men är inget krav. Vi lägger stort vikt vid din personlighet och ser gärna att du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

 

För att lyckas i rollen som Interim Manager tror vi att det är viktigt att du:

- Har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor

- Har ett intresse för affärer

- Tar ett stort ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad

- Gillar utmaningar och har förmågan att arbete i en föränderlig miljö

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och Business Support. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Business Unit Helena Woodcock på helena.woodcock@jurek.se alternativt HR-Chef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 100 medarbetare internt och har ca 320 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 juni


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim Manager till Jurek!